Sunday, October 2, 2011

tanda-tanda ke...

kepada mereka semua yang berdekatan.

kalau nampak muka aku masam gila mencuka, mulut dah nak muncung habis gila baa janganlah ekau cari pasal dengan aku, cari pasal maknanya betul-betul punya cari pasal, itu namanya memang engkau orang menempah tempahan percuma untuk dimaki atau dimarahi tanpa belas kasihan oleh aku.

kalau aku tengah marah, jadi biasalah untuk aku membaling barang. maksud aku marah yang amatlah terlampau marah, marah yang membengangkan akulah an. so, jangan heran kalau aku terbaling handphone samsung aku seperti aku membaling handphone sony ericson aku yang dulu. kesian handphone aku. -__-
*tapi rasanya handphone samsung aku ni pun, paling jahat pun aku baling kat atas tilam aje, sayaaang weyh.
ohh, pedulikan jugak jeritan batinku. -.-

kalau saya rasa rimas, tension, rasa amatlah tak selesa sebab saya tak dapat apa yang saya inginkan, saya akan meradang. -.-  macammana keadaan aku, macamni : ce tengok jari kaki aku, mesti aku kepit gila-gila, kadang-kadang nak lagi drastik, aku hentak-hentak kaki. -___-    lepastu, kalau aku tengah baring, aku akan guling-gulingkan badan. kejap kesini, kejap kesana, kaki sekali lagi main peranan, kalau baring kat katil bawah (kat kolej), kaki akan menendang katil atas. terukkan.? -.-  lagi, tangan akan genggam kuat-kuat, sebab geraaaamlah kan tak dapat pergi pd apa yang kita nak. saya juga akan cuba sedaya upaya mengeluarkan air mata, sebab tensiooooon.

kalau saya tengah marah, tengah sedih, tengah keliru, tak ketentuan (yeke ni?) saya sukaaaa sangat menulis. serius, sukaaa nak tulis. kalau takde kertas atau pen, saya akan menaip cepat-cepat dekat dalam phone. so, kesian phone saya jadi tak suci dengar luahan perasaan saya ketika saya marah, penuh dengan cacian ayat-ayat kejaaaam.

kepada semua. HAHA. janganlah takut pulak kan lepas baca entry ni. serius, janganlah risau. takde papelah. saya baik sahaja orangnya (yang ni boleh cuba letak tangan didada, mata ke atas). tapi, saya takdelah seteruk, sejahat manusia eh, kawan dengan saya, kenal dengan saya.

accept me for who i am, and please be nice to me because InsyaAllah i will do the same things towards you too. much love from me to all of you. muaaah muaaaah. hamek kau, melekat kat kau, haha.

Assalamualaikum. Jumpa lagi di next entry..!


p/s : yang sebenarnya, sepatutnya kalau tengah marah ke apa ke, patut duduk tenangkan diri, amek nafas, pergi amek wuduk, takpun mandi terus. jadi, janganlah ikut cara aku ni. -____-


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my little tortoise *cuba pegang tortoise tu (guna cursor lah) --'