Monday, May 16, 2011

tak de keje

Jam menunjukkan 4.24 am and still mata aku tak ngantuk lagi. Baguslah ezza, sapa suruh hang pergi tidok time orang tak tidok? -,,-''' (benci kau monolog dalaman!!!)

So, apa kes aku tulis enty pepagi buta ni? Haha, sekadar mengisi kekosongan ke, yelah rakan sms aku awal-awal lagi dah surrender tido dulu, pergggh penat aku cakap nak tido bagi tahu tengok dah sesorang je aku ni. sabar jelah, mesti tengah bengang lagi tu Arsenal kalah, heeee.. Sokong jelah MU, kan senang. Rakan di fesbuk hanyalah beberapa sahaja, dan memang tak lah nak tegur-tegur ni, masing-masing hal sendiri. Twitter? pun sama jugak. Formspring? ezza, kau ni kenapa?? -,-'''

serius aku tak tahu nak buat apa dah ni, so sekarang jom wujudkan topik.

TOPIK SATU:

Macammana belog-belog yang sedia femes boleh jadi femes?

oklah, aku tertanya-tanay macammana belog diorang ni femes? pendapat aku macammana diorang femes :
1. entry diorang memamg terbaek!! (tak macam aku lah)
2. diorang ni aku tengok rajin masuk-masuk pertandingan kat belog-belog (tak macam aku tak tahu menahu)
3. mempunyai rakan-rakan blogger yg ramai kot

& dah tu je pendapat aku. ada laen-laen lagi ke pendapat?

TOPIK DUA:

Kalau diberi pilihan kau nak kuasa apa?


ok, aku tahu topik ni agak bodoh-bodoh, kisah apa, aku suka nak buat. (berlagak -,-'''') again, benci monolog dalaman!!!

oklah, kalau diberi satu kuasalah kan, aku nak kuasa terbang.

haaaa, mcm ni ha. superman tapi guwa tak nak badan mcm dia eh. nak terbang-terbang je..


So, kalau korang pulak nak kuasa apa?

4 comments:

Budak Botak said...

he3, blog mana2 pon boleh jadi popular. Mula2 kena usaha sikit ja promote sana sini...

Entry terbaru -> Kerry Campbell Cucuk Anaknya Berumur 8 Tahun Dengan Botox... (",)

Ezza Radzwil said...

heee... :)
betul sangat, usaha kena lebih.
terima kasih atas nasihat.

Red said...

ni lepas geram, ape.? dua topik satu entri. haha. btw, entri terbaek tu mcmana.? red punya cikai2 je kn.?

Ezza Radzwil said...

haha.. ni lah hasil bila dah tak de kerja nak buat. entry trbaik tu kalau ikut pndapat ezza, entry yg ada tarikannya yg tersendiri. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my little tortoise *cuba pegang tortoise tu (guna cursor lah) --'