Thursday, September 15, 2011

fek'el adik aku. -.-

Dalam kereta, on the way balik ke taman tercinta.

adik : abah, tadi kan orang gaduh dalam kelas. cuba teke orang gaduh dengan lelaki ke perempuan?

abah : lelaki. (tenang sambil memandu)

aku : bermonolog dalaman (bising, bising, bising. bila ntah nak diam. -.- )

adik : yeaah, macammana abah tahu?

abah : tahulah anak abah.

adik : orang pukul lelaki tu. orang simbah dia air lepas tu orang pukul kepala dia dengan botol air.

aku : O.O'  bermonolog dalaman (giler punya budak)  =.=''

abah : pergi sekolah nak belajar ke gaduh ? (tenang aje, tak marah) -.-

adik : habis dah dia yang salah.

abah : cuba kalau abah tanya budak tu siapa salah, mesti dia cakap baby (nama penggilan adik aku -.-) yang
          salahkan.

adik : orang benci dia, tak suka dia. dia panggil orang hitam.

aku : BHAHAHAHAHAHA (besar gila gelak. gaduh pasal sebab yang bongoks.)

abah : kenyataan pun.

p/s : skrip diubah sedikit untuk kesedapan pembacaan & penulis sedikit mamai semasa perbualan.

dasat tak dasat adik perempuan aku ? aku teringat pulak masa dia sekolah rendah ada tapak kasut, ulang TAPAK KASUT melekat kat baju sekolah dia sebab gaduh dengan lelaki jugak. -.-

3 comments:

Aderina Affandi said...

aku like entry ni :)

Ezza Radzwil said...

HAHA. inilah my only little sista. heee. :) thanks babe.!

sarahsofiahhussin said...

mende je adik kau weyh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my little tortoise *cuba pegang tortoise tu (guna cursor lah) --'