Tuesday, February 8, 2011

TAk yah tipu, korang pun buat kan?? =')

BAca dan cube lihat, ada tak korang buat benda nie semua time korang semua masuk (betul ke ayat nie?) facebook korang

1. Korang akan tulis status, tak kisahlah benda tue perlu letak ke atau tak perlu letak contohnya, "hari nie mak masak kangkung", =), atau ...

2. PErgi like-like status orang even korang tak berapa nak like pun status diorang tue

3. TEngok gambar-gambar kawan-kawan atau sesiapa sahaja, even korang dah tengok album tue berulang kali

4. Stalk page orang laen, tak kisah kenal ke tak kenal

5. Poke-poke orang

6. BUkak chat box and tengok siapa yang online, berulang kali tak kira masa

7. Comment apa-apa sahaja walaupun benda tue tak penting

Okay, betul atau tak? Sebab aku pun sama je, buat benda nie semua,haha...
INilah FAceBook, so if you are normal person you will do the same things to.

*LIke??

2 comments:

ai said...

weee~~
tol3..^^
num 6 juk nope..^^

Ezza Radzwil said...

hek, tak pe.. jap ag kau buat.. haha... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my little tortoise *cuba pegang tortoise tu (guna cursor lah) --'