Friday, November 20, 2015

An Nurs Seafood & Steamboat Bbq

Hai! Meh kita nak share sikit satu tempat makan yang baru and menarik di area Kg. Baru, Kuala Lumpur! 😊

Segala details boleh check dekat flyres

Special dekat sini ialah pelbagai masakan seafood. Paling best An Nurs Seafood's Special. Tak tipu, nie benaran. 
Hah, nie ialah An Nurs Seafood Special. Apa yg specialnya ialah sbb it is a combination of ketam, lala, sotong and udang! So, seafood lover mmg suka lah makan nie and ada petai sikit tauuu huhuhu. 

Steamboat bbq pun ada. So, bolehlah lepak dgn family / kawan / kekasih kekasih ke kan dkt sini. Style buffet, makanlah sampai meletup tp jgn membazir pulok, amalan syaiton...


Okay, selain itu juga kalau anda ingin buat event ke party ke majlis apa2 pun (banyak benaaau ke), bolehlah buat dkt sini jugak. Ada tempat terbuka and tertutup (air cond) pun ada. Siap ada p.a system kalau nak guna and karaoke set! (Tertakluk kpd terma dan syarat hiks)

Macam haritue ada orang buat majlis aqiqah dekat sini. Bolehlah kot2 ada yg nak buat majlis tunang ke, birthday party, farewell pun boleh. So, kalau nak buat tempahan kalau nak contact kita pun boleh (sebab kita kerja dekat sini sebenarnya heee) ataupunnnnnn boleh check aje twitter ada instagram ataupun facebook pun ada. Ohhh kalau nak email, ni alamatnya : kafeannurs08@gmail.com


Sekian coretan dari ezza radzwil. See u olls later bye.

Assalamualaikum :)






1 comment:

Web Services said...

Nice post. thanks for the shared it with us. custom website development company

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my little tortoise *cuba pegang tortoise tu (guna cursor lah) --'