Wednesday, November 24, 2010

Ouhh Omega...

Assalamualaikum... Hari nie tetibe ja lah kan teringat nak mentype kat sini tentang kelas lama aku. OMEGA...

Kelas nie kelas aku masa kat SMK Telok Mas, Melaka (system). Bila fikir-fikir balik macam-macam memory yang seronok, best, x best masa aku kat dalam kelas nie. Kalau korang nak tau, aku nie kira macam senior kelas nie (seniorlah sangat kan)... Tak adalah sebab dari aku form 1 sampai form 5, aku stay je kat dalam kelas nie tak berpindah-pindah atau pergi kelas lain... Huhu...

Omega nie kelas yang ke-3 daripada 9 kelas.. Antara kelas-kelas yang ada dekat SMKTM tue ialah Alpha, Beta, Omega (klas aku tue!), Sigma, Teta, Arif, Bestari, Cemerlang and Dedikasi..
Tapi sebelum masuk kelas nie, aku mula-mula sekali ditempatkan di dalam kelas 1TETA. Masa tue kan baru-baru lagi.. Macam mana aku dicampakkan ke kelas Omega?

Okay, masa form 1 ada ujian pertama, masa ujian tue aku dapatlah rangking omega, tue yang diletakkan dalam kelas omega. Kiranya naek kelas lah dari Teta ke Omega.
Aku ingat lagi waktu form 2, Puan Razana (cikgu science n guru kelas ) telah memilih aku jadi assistant monitor (err... itu satu tindakan yang amat besar silapnya) haha... Aku memang tak layak jadi penolong sebab dah lah tak tahu sangat pastue aku tak tahulah kan... Aku nak minta maaf kat korang (macamlah korang baca kan) sebab time jamuan akhir tahun agak kelam-kabut... Sorry2... huhu.. Dah2, tak nak aku fikirkan lagi benda tue, so lepas nie jangan lah ada yang cuba2 nak melantik aku (bajet btullah, macam ada org nak lantik ko kan) sebab korang memang mencari nahas, DISASTER... Muahaha... Tak nak lah aku pegang2 jawatan nie, tak ready lagilah kan... (sekali lagi, aku bajet)...

Sebenarnya nak jugak letak gambar kelas tapi tak ada.. Huhu... Tak apalah kan.. Karya aku..
Itu sahajalah coretan dari saya Nur Ezza Binti Mohd Radzwil..

Korang2, x nak buat ke group or reunion utk bdk2 omega shj?? Muahaha... :)
*rindu cikgu2 yg telah mengajar aku...

2 comments:

akubek said...

aku ex omeg!!!XD

Ezza Radzwil said...

omega!!!!!
haha....
rndu korg smua lah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my little tortoise *cuba pegang tortoise tu (guna cursor lah) --'