Saturday, December 11, 2010

KEPUTUSAN FINAL EXAM SAYA (skema x tajuk??, huhu)

Assalamualaikum n salam sejahtera... Selamat semua? Selamat malam, pagi, petang n bla..bla..hehe, selamat bile2 je lah yg korang baca.. :)
Lama ke saya x update? haha, saya lah pulak an, tetibe.. Tapi best tau cam comel n manje je an. Ok2, stop merepek. Hari nie, citer ape, emm let me think, ouhh ok, citer pasal semalam. Semalam? Apa yg ade? Ok, kalau korang nak tau semalam dapat tau pasal result final exam for the first sem! (mmglah first sem an, =,=). Ok, sebelum tue (1 arie sebelumnya), dah kecoh2 kat fesbuk lah "RESULT DAH KLUAR!" Apelagi, dgn perasaan excited + cuak nak tgok result bukak lah student portal n malangnye x dapat tgok pun, ceiyt! Ok, sabar jelah tggu besok...
Besoknya that means semalamnya tengah mamai, then terdengar bunyi phone "teet", ringtone for my message. Aku buat ringtone slow je sebab ade sebab, haha.. Ingatkan tue bunyi khayalan ke, yelah sebab selalu dengar bunyi tapi tengok2 tak ade message. So, ambil handphone then tgok2 ade 1 MESSAGE.
Perasaan ketika itu : EXCITED, KELIRU
"Ezza! Check email kau, rsult dah kluar"
From my rommate serangkap sister aku (ade 2 org, FAIZEEN jugak), ADERINA
Aku pun ape lagi, bukak lappy cepat2, cam giler lah! Then tggu sementara internet tue mendownload (tenet lembap!) n sementara tue bukak fesbuk skali. Punya excited nk tgok sampaikan alamat email sendiri pu lupa, hek sengal. Sambil bermessage dgan Ader,(dua2 org tgah excited)
taaddaa!! Result saya..
Aku cam yekenie?? Tgok bnyak2 kali n cam ok! Siap tepuk2 tangan x percaye (sorang2 je) n sambil bersyukur ke hadrat Illahi.. Amin Ya Allah... Tanks...
Perasaan ketika itu : Happy, Tak Percaya, Bersyukur sangat2 n Alhamdulillah... :)
Ok, nak tau x brape pointer saya?? Hehe, jawapannye ialah : RAHSIA...
Bagi yg dah tau tue diam2 sudah. Saya tak mau bgtau sebab saya rase saya x mau bagitau lah.. HAHA...

*To all my frends, congratulations! Tak kisah korg dpat brape an sebab korang dah berusaha n dah buat yg terBAEK!! Ape2 pun bersyukur kepada Allah S.W.T... Alhamdulillah...
*To semua yg dapat AD/DL (Anugerah Dekan), TAHNIAH!! Keep it up okay sampai abes sem!

2 comments:

atok kachak said...

tahniah anda :)

Ezza Radzwil said...

trime kaseh, atok yg sngt kachak!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my little tortoise *cuba pegang tortoise tu (guna cursor lah) --'