Tuesday, July 19, 2011

kampung girls

Assalamualaikum.

uhuk, uhuk (batuk sebab bersawang dah belog ni) -.-
ok, mari menulis...

SABTU-16 July 2011
KEMAHIRIAN INSANIAH
KG. Padang Keladi, Durian Tunggal, Melaka.

taak nak cerita lebih, nak bagi gambar aje. so, tengoklah yep...  ;)
(maaf, gambar tak disusun ikut masa.)


Zuhur Prayer
Nak balik dah.
(mencik tudung aku time ni )  -.-
Muka penat lepas buat kerja



rajin giler budak ni. :)
(makcik-makcik, tknk ke calon menantu??) bhaha, gatai na..  -.-

kami lagi

Conclusion : Semua aktiviti yang dijalankan seronok, takdelah bosan, tak penat pun. Group aku dapat kemas balai raya, memula tu nak memasak tapi dah ramai sangat yang nak, takpelah sebab kerja kita orang sonang aje, angkat daun2, potong rumput (lebih kepada tarik), kacau ss & nurul dengan katak. bhahaha. :)
Apa-apa pun ejooylah time KI ni, & hari tu jugak 1st time aku makan cencaluk, masin rupanya. -.-  

p/s : cuti seminggu tapi lecturer kasi kita orang kerja mcm cuti ni sebulan aje. T____T  apalah naseb.



2 comments:

sarah Sofiah said...

kau patut highlight name aku.. baru la kau rmai followers..haha

Ezza Radzwil said...

nak jugaaak kau.. ok, ok. CALAH COPEAH. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

my little tortoise *cuba pegang tortoise tu (guna cursor lah) --'